<samp id="ymkoi"><acronym id="ymkoi"></acronym></samp>
<tt id="ymkoi"></tt>
<rt id="ymkoi"><small id="ymkoi"></small></rt>
<sup id="ymkoi"><center id="ymkoi"></center></sup><rt id="ymkoi"></rt>

 

 

About Spo2

Author:山西潔瑞醫療器械股份有限公司 Click: Time:2019-08-01 14:50:16

I. No Blood Oxygen, No luminescence


1.Possible cause:Luminescent pipe was broken                                                    Solution:   contact manufacturer

 

2.Possible cause:The luminous tube side cable short circuit                                Solution:   contact manufacturer

 

3.Possible cause:Machine-end connection is bad                                                 Solution:   Connect the ends of the machine

 

4.Possible cause:incorrect polarity                                                                       Solution:   contact manufacturer

 

5. Possible cause:The plug is too loose, could not receive the host signal        Solution:   contact manufacturer

 

II. No Blood Oxygen and waveform


1.Possible cause:Receiver tube anomalies                                                            Solution:   contact manufacturer to repair

      

2.Possible cause:unstable, luminescence, receiver tube circuit breaker              Solution:   contact manufacturer to repair

 

3.Possible cause:incompatible                                                                              Solution: Choose the right compatible model

 

4.Possible cause:Light-Leaking Seriously                                                           Solution:Re-use according to the instruction manual

 

5.Possible cause:Probe selection error                                                                 Solution: According to the machine instructions to select the correct probe

 

6.Possible cause: testing position there is no alignment LEDs and receiver       Solution:Re-use according to the instruction manual

 

7.Possible cause:Patient Attention is too low try several measurements            Solution:Please go to the hospital for accurate diagnosis

 

8. Possible cause:The fingers are trembling or the patient's body is moving       Solution:Don’t Move


圖片展示
公眾號
圖片展示

Home     |      About JERRY   |    Product   |      News    |    Service   |      Contact us      

 

Exporting Business

 

 Jenny C.

E-mail:      exportsales@sxjerrymed.com

Whatsapp:+86 13546714825

Tel :          +86-351-7036736

Fax:         +86-351-7036740

Add: Room 701/702, Dasheng Tech. Bldg., No.303,Changzhi Road, Taiyuan,Shanxi Provice, China

 

Copyright @ VillaGrandis All Rights Reserved  ICP備案號180006020號-3

Service Center

Please choose online customer service to communicate

Contacts
熱線電話
+86-0351-7036736/737/738
上班時間
周一到周六上午
郵箱
sales@sxjerry.com
Scan a QR Code
添加微信好友,詳細了解產品
使用企業微信
“掃一掃”加入群聊
復制成功
添加微信好友,詳細了解產品
我知道了
偷拍40岁熟妇真实,出租屋嫖妓大龄熟妇露脸在线播放,毛没长全的小罗莉在线观看,学生强伦姧老师在线观看国产
<蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链>